måndag 16 december 2019

Måndag 16 dec

Är vi snurriga vad gäller tiden? Öh, JA! Tröttheten gör sig påmind konstant och att förstå vad det är för dag är en utmaning! 22 timmar totalt i luften, 3 timmars mellanlandning i Dubai. 
Vi har nu varit på plats sedan i lördags, alltså, vi har sovit två nätter hemma hos Sylvia o Roger. De bor i paradiset, på riktigt. Det är som taget ur en film eller sagobok. Otroliga vyer och blomsterprakt. 
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1J0N_CZXVxEAvV5HhaVH2HZW3QdUBGjSt
Färgerna är fantastiska, landskapet en blandning mellan svenskt och tropiskt och lite alperna på det. Vulkaner finns det gott om och stranden vi besökte igår hade svart sand. 
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1F9G9TDstHNfS6L7_J90oHnd2qLiofgIO

Imorgon fyller Jouline 13 år! Vi har varit och shoppat idag på The Base, så just nu håller Linnea och Engla på att slå in paket. Jayden (yngsta sonen till S och R) spelar Seven nation army på gitarr om och om igen och Urban har typ slocknat i soffan (17:13). 
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1VdXqzmqx3VafxV6KWAJFApvifqhsunDK
Vi har en hyrbil som vi åker runt med och vi kommer att bege oss till Rotoroa för att besöka Hobbiton, Glow Worm Cave mm. Imorgon ska vi besöka ett vattenfall på dagen och på kvällen blir det lite kalasfirande🥳. 
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1CUy16RsLyPDKRblfZRP8bHZ9ARaUfncG

Sylvia och äldre sonen Tim ska göra lemoncurd, växer citroner utanför dörren, väldigt praktiskt. På bilden ovan syns Roger bland sina odlingar och sonen Jayden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar