söndag 27 december 2015

26 dec

Delade på oss och åkte till Rayong. Urban hade Engla och Jouline med sig till  Laem Tong och jag, Isak och Linnis tog en sväng till Tesco, mest matköp. Isak köpte högtalare till epan vid ngn ljudbutik precis vid hållplatsen. 
Dagen flöt på smärtfritt fram till kvällen då Engla och Linnea försurade tillvaron minst sagt. 
Tröttsamt värre men det är sånt som händer. På Jeed där vi åt på kvällen, var det Thaiparty med whisky och soda, buffé och karaoke. Ja, vi var åskådare, inte deltagare. 
Jag, Jouline och Linnea gick hem lite tidigare.
 Så här glad var Engla hela kvällen...

Idag är det den 27/12 och vi har spenderat hela dagen hos BeeHappy med sol, bad och mat. Vi fick ta en omväg dit eftersom Strandvägen var obefintlig stundvis och vågorna rätt rejäla. 





Det börjar bli verklighet att vi faktiskt ska hem snart. Känns så jävla fruktansvärt hemskt. Vi kunde lätt stannat ett tag till. 
Inte många dagar kvar...

Imorgon ska vi ta en båttur med snorkling igen, denna gång med paret Mark och Linnea som är stammisar här. En båttur går loss på 5000 baht och då är man borta hela dagen. Kostade samma till Sköldpaddsön.
Imorgon åker vi till samma ö som vi snorklade vid förra gången, köttbulleön som vi kallar den, Koh Talu. Superfint ställe ned finfina fiskar. 
Just nu sitter jag med Linnea och Isak nere vid foajén där wi-fi fungerar som det ska. Övriga åkte in till Ban Phe för att handla lite.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar