onsdag 30 december 2015

Onsdag 30 dec

Dagarna flyter ihop, har ingen koll alls på veckodag osv. Nu vet jag ju tyvärr allt för väl att vi snart ska åka hem. Ser inte alls fram mot det. Ska bli skönt att gå träffa Ziggy igen och de som finns närmast men vinter tilltalar inte mig och inte heller vardagens rätt trista måsten. 

Sen är det ju så att allt går bra trots allt bara man kommer hem, så är det ju. Den här formen av paus i tillvaron bidrar till mkt gott och även insikter som man får ta med sig och försöka hålla levande. 

Senaste dagarna har vi varit iväg igen på utflykt. Koh Talu där vi var förra ggn. Helt klart värt att ta sig dit, helst tidigt på morgonen eftersom det finns många fler som kommer dit och vill trängas på stranden. 

Koh Talu....



Fiskarna är superfina och man behöver inte många steg ut för att se dem. Passar hela familjen eftersom du kan välja att snorkla eller vara kvar närmare stranden. Fina fiskar får alla se.
Trevligt sällskap hade vi också eftersom Mark och Linnea följde med. En riktig kanondag! 

Vissa roade sig mer än andra på stranden...

Igår var vi till Rayong igen för att fylla på lite till kylskåpet. Blev stopp i Ban Phe på hemvägen för att handla presenter till släkt och vänner.

Varmt som tusan och trötta så in i vassen.

Idag är det väldigt varmt och man får röra sig i slowmotion för att spara energi. Helt slut...men jag ska inte klaga. Snart är man i köldhålet igen.

Har badat, lunchat och varit och köpt vatten mm. 
Söt liten tjej vid butiken! 

Stannade och tog några kalla drycker gör att orka hem...
Jouline och Linnea hittade en fläkt vid Ranpan. Behövdes nog, lite väl mkt kläder på sig i denna värme...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar