söndag 13 december 2015

Lucia

Att det är lucia idag känns ju hur avlägset som helst. Tänkte inte på det alls egentligen förrän ikväll när det faktiskt kom ett litet luciatåg till restaurangen Ranpan. Svenska skolans barn stämde upp till sång. 

I övrigt så har vi badat hela dagen. Det är värmerekord här nere påstås det och jag kan nog skriva under på att det är varmt, väldigt varmt. Har spenderat flera timmar i poolen och i havet. Jag har försökt lära mig en massa konster i vattnet som de äldre barnen tycker hör till allmänbildning. Stå på händer under vatten och göra diverse volter åt alla håll och kanter. Sen ska man pressa på cyklop och se allt möjligt under vattnet- tycker Jouline. Linnea vågade doppa ansiktet idag, stor händelse där :)

Lunch på Bee Happy, sen hem till poolen igen. Fick för oss att åka in till Ban Phe vid 16 bara för att upptäcka att det inte alls var ngn marknad där...vilket Engla och jag hoppades på. Nåväl, drypande av svett och överkokta på alla sätt så tog vi oss igenom några butiker och ungarna handlade klänningar, sandaler, badprylar och bikinis. Jättebra att ha sen när vi kommer hem till värmeböljan i Sverige.. Efter shopping blev det taxi hem, upp i lägenheten och rasade ihop. 

Sen blev det Ranpan.
Helt sopslut efter denna dag. 

1 kommentar:

  1. Ni verkar ha det härligt! Njut, här hacket varit solklart och -5 idag! Kan du inte lägga ut nån bild på menyer så vi går se vad priserna ligger på jmf med södra Thailand? //Katja

    SvaraRadera