lördag 12 december 2015

Söndag


Godmorgon världen! Klockan är 07:43. Sitter på balkongen och sörplar kaffe, nyss hemkommen från ett stekhet gym utan ac... Endast 30 grader där nere! Härligt med lite crosstrainer och annat i sådan värme:) Sprang raka vägen ut i havet med kläderna på efteråt. Underbart! Låg och flöt omkring helt ensam denna tidiga morgon! Moment!

Igår träffade vi Michelle o Magnus, med sina barn Cassandra och Caspian. Vi träffade dem förra ggn vi var här. De var den gången här tillsammans med Michelles syster med sambo och barn, denna gången var de själva. De bor i Skåne men tydlig krävs det en Thailandsresa innan man ses. Märkligt... Trevligt att ses var det iaf!
Igår var vi vid stranden och piffade till oss i flera timmar. Tjejerna fick flätor, Ubbe massage och fina fötter. Jag gjorde pedikyr och manikyr. 2300 Baht. Som hittat! 
Idag är det söndag och jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Ta det lugnt kanske... Haha. Imorgon blir det nog en sväng till Rayong...
Önskar att det gick att stanna tiden. Jag vill aldrig mer hem till kyla och en massa måsten som jag inte själv egentligen vill.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar